Ir al contenido principal

Restaurant La Rambla - Sabadell

La proposta que us portem avui és la d'un restaurant "sense trampa ni cartró", el "Restaurant La Rambla", de Sabadell. 

A la seva web parlen de "cuina honesta" i estem molt d'acord amb aquesta definició. Treballen amb un menú de migdia, de dilluns a divendres, que inclou set propostes de primers, set propostes de segons i sis postres, per poc més de 16€.

Sorprenen les magnituds del local, que inclou dues plantes i un munt de taules que habitualment s'omplen al migdia (és molt recomanable reservar prèviament). Tenim taules quadrades, per a dos comensals, rectangulars per a quatre, i rodones per a grups més grans. 

Tant el pis inferior com el superior tenen una decoració molt minimalista amb predominança del color blanc i mobles de fusta natural, tons molt clars, molts punts d'il·luminació i miralls que donen sensació de profunditat i espai. Aquesta combinació fan que, tot i ser un local que et fa sentir a gust.

   

El tipus de cuina que ens trobem és clarament mediterrània, feta sense "floritures" però amb bona mà. La proposta diària la podeu trobar a la seva web i acostuma a incloure plats tradicionals: amanides, cremes, arròs, pasta fresca, diferents tipus de carn i peix, i postres. Totes les propostes amb elaboració casolana.

   

Cal destacar també l'amabilitat del personal de sala que sempre intenta satisfer les nostres demandes. 

Una opció interessant per a un menú de migdia al centre de Sabadell, i des de fa poc, també amb servei de "Take away" i de "Delivery". Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Bona proposta per a fer un menú de migdia amb producte casolà.

Un lloc per tornar-hi? Tenint en compte que el menú diari va canviant, i que totes les propostes són d'elaboració pròpia, podem tornar-hi sense avorrir-nos. 

El millor? Poder menjar un menú diari casolà, en un bon ambient, per un preu correcte.

El pitjor? Si no heu reservat de vegades és difícil aconseguir taula. 

FITXA TÈCNICA

Nom: Restaurant La Rambla

Adreça: C/ La Rambla, 194, Sabadel

Reserves: Al correu electrònic sala@larambla.biz o per telèfon (937.271.254)

Web: https://restaurantlarambla.com/

Preu: €€

Valoració global: 8/10

Comentarios