Ir al contenido principal

Maná 75 - Barcelona, La Barceloneta.

Ara que ja fa dies que gaudim del bon temps de primavera... A algú li ve de gust una paella?? Doncs tenim un local perfecte per què en prengueu una: Maná75.

És un restaurant situat molt a prop de la Platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta, just al costat del magnífic Hotel W, i amb un aparcament just davant, fet que s'agraeix si veniu en cotxe.

El primer que crida l'atenció del Maná75 són les enormes lletres de l'entrada que il·luminen el seu nom amb desenes de bombetes, per davant de les portes i grans finestrals de vidre. Una vegada entreu veureu, a la dreta, les taules, de diferents mides i formes, per donar cabuda a parelles, grups petits i grans; i a l'esquerra la cuina oberta, on s'hi troba una espectacular filera de 19 focs on es cuinen els diferents tipus de paelles, que són, clarament, la seva especialitat i el seu punt fort.

Els colors naturals, els sostres alts i la llum natural que entra pels finestrals de vidre fan que l'espai tingui un clar toc mediterrani molt acollidor.


Si hi aneu al migdia podeu gaudir del "Menú ilusión", per 39€, que inclou, evidentment, l'arròs. Penseu en una paella i la trobareu a la seva carta. L'arròs del senyoret, arròs negre, de llamàntol, de pollastre i gambes, de muntanya, de pop, de verdures, de magret d'ànec ... l'arròs caldós de peix i marisc, i, com no, la fideuà, en dues versions. 

Però si preferiu un àpat més lleuger també hi trobareu opcions que segur que us tempten. Uns entrants? Podeu triar unes braves, uns musclos al vapor, cloïsses, calamars, "pescaíto frito"... o un tartar de salmó, de tonyina, un steak tartar ... Plat principal? Teniu varietat de carns i peixos. I deixeu un espai per les postres, que no us decebran. 

    

                

Per si encara no us hem convençut us direm que tenen una terrassa exterior on poder prendre un bon còctel d'autor i escoltar bona música (en algunes ocasions, en directe).

En resum, un local a tenir en compte durant tot l'any, amb un ambient agradable, bon menjar i possibilitat d'allargar la sobretaula tot el que vulgueu. Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Si sou amants de les paelles, sense cap dubte.

Un lloc per tornar-hi? Hi ha una carta extensa d'arrossos i el menú té una bona relació-qualitat preu. A més, l'entorn és agradable, per tant, un rotund SÍ.

El millor? El menjar i l'ambient.

El pitjor? El local és gran, i els cambrers han de cobrir moltes taules, amb la qual cosa de vegades costa que t'atenguin.

FITXA TÈCNICA

Nom: Maná75

Adreça: Pg. Joan de Borbó, 101.

Reserves: A la web o per telèfon (938.326.415)

Web: www.mana75.com

Preu: €€

Valoració global: 8/10

Comentarios