Ir al contenido principal

Cafè Vienès - Hotel Casa Fuster - Gràcia, Barcelona.

La recomanació d'avui us sonarà molt bé, perquè us portem una proposta gastro-musical per als melòmans amants de la bona gastronomia.

A la planta baixa del majestuòs hotel Casa Fuster, situat als Jardinets de Gràcia, hi trobareu el Cafè Vienès. Un local que podria ser perfectament la part baixa d'un edifici de Gaudí perquè el seu sostre i les columnes que es reparteixen per tota l'estança tenen una clara inspiració modernista.

Allà podeu gaudir tots els dies de la setmana d'un cafè o un còctel amb una vista privilegiada a través dels seus finestrals, però si voleu maximitzar l'experiència us recomanem que us reserveu un dijous al vespre per anar-hi perquè de 21h a 23h podreu gaudir d'un concert de jazz en directe maridat amb un menú degustació.

 

Podeu triar entre tres opcions: 

1. L'Slim & Slam Duet (30€), que seria l'opció més senzilla, amb una copa de champagne Moët & Chandon i uns aperitius variats per acompanyar.

2. El menú degustació de tapes Louis Armstrong (65€), que és l'opció ideal per a tots aquells que no sopeu massa però voleu gaudir del concert amb un punt de solfa. El menú consta d'un duo d'aperitius per untar, quatre tapes d'autor fredes, quatre de calentes i unes postres molt especials. Tot acompanyat amb una copa de champagne de benvinguda i mitja ampolla de vi durant el sopar.

3. El sopar Duke Ellington (100€), perfecte pels qui vulgueu harmonitzar el jazz amb un sopar luxós. Un tartar de llamàntol, un filet o un turbot a la brasa, unes postres de tres xocolates ... i mitja ampolla de Moët.

Si sou amants de la música en directe, el jazz i els llocs amb encant, reserveu i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES

Recomanable? Un lloc diferent i amb encant per gaudir d'un bon sopar i de bon jazz. 

Un lloc per tornar-hi? Cada dijous teniu un grup de jazz diferent!! 

El millor La combinació del plaer gastronòmic amb el plaer musical 

El pitjor? Hi ha taules que no tenen massa bona visibilitat a l'escenari, tot i que l'acústica és bona.

FITXA TÈCNICA
Nom: Cafè Vienès
Adreça: Passeig de Gràcia, 132, 08008 Barcelona
Preu: €-€€
Valoración global: 8/10

Comentarios