Ir al contenido principal

La Selva Barcelona (C/ Còrsega) - Eixample, Barcelona

La nostra recomanació d’avui és un esclat per als sentits. Es tracta del restaurant La Selva que té tots els números de convertir-se en un dels imprescindibles de la ciutat de Barcelona. Ho tenim tot per a la vista, per a l’olfacte i per al gust.

L’experiència la iniciem ja des del carrer on podem observar a l’aparador les carns en maduració. Tot un espectacle! Una vegada creuem la porta ens fa la sensació que hem entrat a una selva tropical (d’aquí el nom, evidentment). Mentre espereu a que us acompanyin a la taula podeu jugar a observar el vostre voltant i segur que trobareu un munt d’objectes que no havíeu vist a simple vista (un lloro, una garsa, un moai de l’illa de Pasqua ...).

El local és força més gran del que sembla quan hi accedeixes. A la primera part hi trobem les taules petites, per a quatre persones, i els famosos “gronxadors”, que són taules per a dos on enlloc de cadires podreu seure en veritables gronxadors sostinguts per lianes. Més romàntic impossible!! 

Si seguim endinsant-nos en el restaurant arribem a una zona on hi ha taules rodones de més capacitat (aproximadament 6 persones) envoltades de canyes de bambú amb una forma que recorda les gàbies d’ocells antigues, que aconsegueixen un efecte “reservat” molt autèntic. Finalment, tenim les taules grans per a grups de fins a vint persones, que tenen el luxe d’estar situades davant la cuina, oberta, on veiem els cuiners en acció.

Aquesta Steak House no és apta per a vegans o vegetarians perquè el seu punt fort són les carns, tot i que hi ha alguns plats de peix i alguna amanida. A la seva web hi podeu trobar la carta on comprovareu la varietat de l’oferta, tota de gran qualitat. Vaca gallega, Black Angus, Wagyu ... tot fet a la brasa. A més, quan us serveixin la carn us posaran una petita planxa de pedra volcànica untada amb mantega per què us acabeu de fer el tros al punt i mantingui la temperatura ideal mentre mengeu. Un toc divertit i pràctic.

Us recomanem que deixeu un lloc per les postres. Un carret ple us temptarà i segur que trobeu una opció que us agradi.

Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Si gaudeixes de la bona carn, sense cap dubte. 

Un lloc per tornar-hi? Per descomptat. Pots anar-hi en parella, amb amics, amb la família ... i tindràs sempre carns diferents esperant-te per tastar-les i un personal molt amable al teu servei.

El millor? La diversitat de carns i la seva qualitat.

El pitjor? Hi ha dies i hores concretes en què hi ha moltes reserves de grups i si hi coincidiu i la vostra intenció és dinar mantenint una conversa tranquil·la pot ser complicat.

FITXA TÈCNICA

Nom: Braseria La Selva

Adreça: Còrsega, 235, 08036, Barcelona 

Telèfon reserves: 935.399.361

Web: www.laselvabarcelona.com

Preu: €€

Valoració global: 9/10

Comentarios