Ir al contenido principal

Casa Tejada - Barcelona, Sarrià-Sant Gervasi

Potser quan heu vist el nom del nostre restaurant recomanat d'aquesta setmana, Casa Tejada, heu pensat en un clàssic de molts anys de la zona alta de Barcelona ... però us assegurem que, de portes endins, el local no té res de clàssic. Parets blanques, decoració completament mediterrània, i música clubbing de fons.

Tot i que Casa Tejada es presenta com un Oyster bar, la seva carta, tot i no ser extremadament extensa, inclou un gran ventall d'opcions.

Teniu les clàssiques opcions per picar (olives, ametlles, anxoves, croquetes, pernil ibèric, gambes amb allada...) però també podeu optar per opcions inicials més elaborades i sorprenents, com la bomba de pop amb emulsió de kimchi, l'amanida russa de King Crab, el bikini trufat amb llom i comté o els mini brioxos d'steak tartar, salmó fumat i salsa tàrtara o king crab.


Com a plats principals teniu diferents "platillos" com el tartar (de bou, de tonyina o de gambes), el carpaccio d'orada amb ametlles, els musclos en salsa Thaï o la burratina amb caviar.

 

Si sou més de plats que hagin passat pel foc podeu triar algun dels "platillos" a la brasa: salmó, llamàntol, pop o peix de la llotja del dia ... o un tall japonès d'entrecote, daus de filet, costelles de cabrit o una hamburguesa. A més, com que la cuina és oberta, des de les taules de l'entrada podreu veure l'elaboració de les vostres tries i sentir l'aroma dels aliments mentre es fan al Josper.

Per cloure l'àpat podeu fer-ho amb un assortiment de formatges (de vaca, cabra i ovella), una opció dolça clàssica com un brownie amb gelat de vainilla, una tarta tatin, un cheesecake o una crème brûlé, o unes postres diferents com la pinya al malibú, l'expresso martini o el babà al rom.

 

 

 

 

 

Tot i que des del carrer pot semblar un local petit, que us dóna la benvinguda amb una peixera que inclou alguna de les peces de la carta, si us endinseu al restaurant podreu comprovar que hi ha un espai interior amb cabuda per a força comensals. De fet, és un espai agradable per fer-hi una celebració especial amb un grup d'amics o familiars.


La qualitat dels ingredients és alta, l'atenció del personal de servei molt agradable i professional, el local és acollidor i es troba a la zona alta de Barcelona ... i tot això té un preu. Evidentment el cost de l'àpat dependrà de les tries que feu però no és un lloc econòmic (teniu la carta a la web). No obstant, us animem a que els feu una visita, que val la pena. Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Si voleu menjar bon producte en un entorn agradable, sense pressa, sí.

Un lloc per tornar-hi? Segons la butxaca de cadascú, podreu repetir més o menys sovint. 

El millor? La qualitat del producte.

El pitjor? Trobem a faltar un menú de migdia, segurament de tipus executiu, que permeti gaudir d'una selecció de plats amb un cost raonable.

FITXA TÈCNICA

Nom: Casa Tejada

Adreça: Carrer del Tenor Viñas, 3.

Reserves: A la web i al telèfon 937.821.236

Web: www.goutrouge.com/restaurantes/casa-tejada

Preu: €€€

Valoració global: 9/10

Comentarios