Ir al contenido principal

La Flaca, Barcelona - L'Antiga Esquerra de l'Eixample

La nostra recomanació d'aquesta setmana, el restaurant La Flaca, es convertirà, segur, en un dels vostres "fons d'armari" del catàleg de restaurants a Barcelona.

Un sopar amb amics? Un còctel i música en directe? Un menú de migdia a bon preu? Un dinar de grup en un local que no us faci fora quan esteu acabant els cafès? Doncs totes aquestes opcions us les ofereix el restaurant La Flaca.

El local és molt més gran del que sembla a la seva entrada. I aprofita la seva forma allargada per dividir les zones, de forma subtil. Com els antics pisos de l'Eixample que et van portant fins al menjador, La Flaca ens ofereix un rebedor informal, a peu de carrer; una espai presidit per una gran barra on us prepararan uns còctels d'autor per abans o després de l'àpat; un espai amb una taula gran que pot servir-vos per compartir un àpat de grup; i, finalment el menjador principal, que ens transforma segons l'hora.

 

 

 

 

 

Tot el local té una decoració curiosa. En zones moderna, en zones elegant i en zones "retro". És divertit veure persones que intenten esbrinar com funciona un telèfon antic, mentre que d'altres senten nostàlgia de casa els avis (o casa seva) i expliquen com han canviat els temps. El que pocs saben és que des d'aquells telèfons pots trucar a les taules dels costats, fet que pot ser un joc divertit i una manera de conèixer noves persones...




 

 

Però sense dubte una de les zones més curioses de tot el local, pel que fa a decoració, és el bany. Hi teniu un sofà on fer-vos fotos (és la zona més instagramejada del restaurant) i unes piques ben curioses, a banda d'uns miralls al sostre dels lavabos que us poden donar molt de joc...



 

 

 

 

I el menjar què? Doncs als migdies tenen una fórmula de menú del dia per 14,90€ amb sis opcions de primer i sis opcions de segon, beguda, pa i postre casolà. També disposen d'un menú executiu per 22,50€ amb un aperitiu de la casa, cinc opcions de primer, cinc opcions de segon, beguda, pa i postre casolà.


La qualitat dels plats és bona en ambdós menús però el menú del dia ofereix plats més senzills i l'executiu productes i propostes més elaborades. De vegades la decisió simplement té a veure amb el que us vingui més de gust aquell dia. El menú es manté durant tota la setmana i el publiquen al seu Instagram. Una amanida de burrata amb ruca i tomàquet; un revoltim de gírgoles i speck trufat; un wok de vedella gallega i verduretes amb sèsam; o un pudding casolà són exemples de les propostes del menú del dia que no us decebran.

Però, tal com us hem dit al principi, la versatilitat de La Flaca fa que no només disposin de dos menús de migdia (amb molt bona relació qualitat-preu) sinó que disposen de menús de grup (Menú Tapas, Menú Especial, Menú Gourmet); la nit dels dimarts buffet lliure de Bao's (de 17h a 23h per 14,90€) on hi trobareu Bao's de xipirons, de carn "mechada", d'amanida de tonyina, de cansalada en teriyaki, césar, bacallà en tempura i d'escalivada; els brunchs de dimarts a diumenge d'11h a 13h amb sucs, cafès, tes, torrades, ous, salmó, pernil, formatge, bagels, fruita, croissants i pancakes; les happy hours amb còctels d'autor (tant pel còctel com pels recipients amb els què els serveixen) a 8€ de dimarts a dijous de 18h a 21h; i les nits termàtiques de música en directe (rumba i música llatina).


Com veieu La Flaca és un local que us ofereix opcions per a diferents plans, un espai desenfadat i agradable, i una bona relació qualitat-preu i per això estem segures que repetireu. Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Si voleu menjar bé, a bon preu, en un espai divertit, sí.

Un lloc per tornar-hi? Sense cap dubte. Teniu una carta de plats extensa, menús diaris, menús de grup, nits temàtiques de Bao's, brunch's...

El millor? El menjar i l'ambient. Que hi hagi servei initerromput d'11h a 3h fa que puguis allargar la sobretaula sense sentir que molestes.

El pitjor? Si feu reserva per sopar una de les nits amb música en directe o sou una taula petita i us posen entre les taules de grup, pot ser difícil parlar sense cridar. Al migdia l'ambient és més tranquil.

FITXA TÈCNICA

Nom: La Flaca

Adreça: C/ Muntaner, 83

Reserves: Només es poden fer reserves per WhatsApp o per telèfon (933.158.167).

Web: La web no està activa i els menús els publiquen al seu Instagram (@laflacabarcelona).

Preu: €€

Valoració global: 9/10

Comentarios