Ir al contenido principal

Teòric Taverna Gastronòmica (renovat) - Barcelona, Eixample

Al nostre post d'avui farem una cosa que no havíem fet mai en els gairebé sis anys que fa que vam iniciar aquest blog: repetir la valoració d'un restaurant.

Però és que el nostre estimat Teòric bé es mereix que actualitzem la seva presència al nostre petit racó culinari arran de la renovació, de fons i de forma, que han fet recentment.

Des de la nostra primera visita al Teòric, al maig de 2017, han passat moltes coses. Per sort aquesta petita joia de la gastronomia de Barcelona les ha resistides totes i després d'una aturada breu per reformar-se,  han tornat aquest mes de març amb una imatge renovada i una nova fórmula gastronòmica. 

A l'anterior post us explicàvem que ens proposaven una carta basada en plats per compartir, i aquest és un dels canvis fonamentals que trobem. Actualment el restaurant funciona amb dos tipus de menú degustació, un de 10 plats (per 47€) i un altre una mica més llarg, de 13 plats (per 62€).

Els menús els podeu trobar a la seva web, però alerta, que treballen amb producte de temporada i, per tant, el menú va canviant com a mínim quatre vegades l'any (primavera, estiu, tardor i hivern) perquè la filosofia de cuina tradicional catalana, amb un clar sabor mediterrani, que posa en valor el producte ecològic i de proximitat ... continua intacta.

       
       

A les fotos que us adjunto podeu veure tots els plats del menú llarg de temporada que vam menjar però no us els explicaré perquè ho faran molt millor les persones que us els serveixin quan hi aneu. Només diré "ooohhh" "mmmm" que van ser les expressions que més vaig repetir durant les dues hores que vaig estar gaudint al Teòric. Segueixo somiant amb aquests pèsols llàgrima. Espectacular.

Si ja el coneixíeu, torneu-hi a gaudir de la nova fórmula. Si no, no us el perdeu, perquè en algun moment rebran el reconeixement gastronòmic que mereixen i costarà molt reservar una taula. Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Molt. Moltíssim. Producte de primera qualitat. Espai molt agradable. Personal amb un tracte espectacular. Relació qualitat-preu boníssima.

Un lloc per tornar-hi? Sense cap dubte. El menú és tant bo que, encara que ja el coneguis, o precisament perquè ja el coneixes, tens ganes de repetir. A més, quatre cops l'any hi trobareu novetats. 

El millor? El menjar i el personal.

El pitjor? Per treure un petit "però", el local no és massa gran, fet que li aporta encant però que, a la vegada, fa que els àpats no siguin molt íntims perquè no hi ha massa separació entre les taules. I una observació personal: vaig trobar a faltar la taula rodona del fons!!

FITXA TÈCNICA

Nom: Teòric taverna gastronòmic

Adreça: C/ Bailèn, 117.

Reserves: A la web o per telèfon (930.002.552)

Web: www.teoric.cat

Preu: €€

Valoració global: 9/10

Comentarios