Ir al contenido principal

The Patio (Hotel Seventy) - Barcelona, Dreta de l'Eixample

Com que sembla que les temperatures estiuenques es resisteixen a abandonar-nos aprofitarem per seguir-vos recomanant terrassetes amb encant on poder gaudir d'un bon àpat. En aquesta ocasió us parlarem del restaurant The Patio, ubicat a l'Hotel Seventy, on hi trobem una terrassa interior amb molt d'encant.

PlatzBcn, The Patio, Seventy Hotel, Hotel Seventy, Restaurant The Patio, Eixample, Terrassa, Cuina mediterrània, Restaurant Barcelona, Tapes, Tapas, Tapeo, Terrassa interiorTot i el nom que sembla més pensat per als turistes que per als locals, l'ambientació d'aquesta terrassa és purament mediterrània. Des del terra, amb unes rajoles que recorden les d'alguns pisos antics de l'Eixample, a la vegetació que dóna vida al restaurant, que són bàsicament oliveres. 

Anem a pams. Quan arribeu a l'entrada de l'hotel (probablement enmig del soroll habitual del carrer Còrsega) us trobareu una gran porta, majestuosa, que s'obre en quant us veu, convidant-vos a entrar. I en quant es tanquin darrera vostra us semblarà que us heu transportat a un altre lloc. Un ambient tranquil, elegant, amb personal amable esperant per atendre-us i fer-vos l'estada agradable.

Al hall hi trobem diferents espais al voltant d'una gran barra rectangular (The Cors) on podeu prendre un còctel preparat per barmans experimentats. A la banda esquerra de la barra hi trobem un espai de descans, de trobada, que combina un sofà gran, ple de coixins, i unes butaques al davant. A la banda dreta hi trobareu un reservat (tant reservat que fins i tot disposa de cortines per poder separar els espais) amb sofàs i una taula llarga. I a la part de darrera de la barra, un espai de coworking on hi trobareu tot el necessari per poder-hi treballar.

PlatzBcn, The Patio, Seventy Hotel, Hotel Seventy, Restaurant The Patio, Eixample, Terrassa, Cuina mediterrània, Restaurant Barcelona, Tapes, Tapas, Tapeo, Terrassa interior

Abans de sortir a la terrassa hi ha un menjador interior, per si ho preferiu, però nosaltres us aconsellem que demaneu la taula fora. Fins i tot si el dia és assoleiat i no menjar amb sol directe, les precioses oliveres que donen personalitat a aquest espai us faran ombra en moltes de les taules.

PlatzBcn, The Patio, Seventy Hotel, Hotel Seventy, Restaurant The Patio, Eixample, Terrassa, Cuina mediterrània, Restaurant Barcelona, Tapes, Tapas, Tapeo, Terrassa interior

La cuina que ens ofereixen és bàsicament mediterrània i, tot i que pogués semblar el contrari, no ens ofereixen plats molt elaborats ni presentacions recargolades. Trobareu plats senzills però molt ben elaborats. El primer que sobta de la carta és que no diferencia entre entrants, primers i segons. Tenim un assortiment d'una trentena de propostes variades que podem demanar en l'ordre que vulguem. Trobem els típics plats per a fer un "tapeig" (pernil, anxoves, croquetes, amanida russa...), amanides, rissottos i diferents plats de pasta, carns i peixos. Seguidament hi ha les diferents guarnicions que poden acompanyar els plats principals i les postres (que no faltin!!).

PlatzBcn, The Patio, Seventy Hotel, Hotel Seventy, Restaurant The Patio, Eixample, Terrassa, Cuina mediterrània, Restaurant Barcelona, Tapes, Tapas, Tapeo, Terrassa interiorHe visitat ja dues vegades el restaurant (amb pocs mesos de diferència), sempre compartint els plats amb les altres comensals, i no hi ha hagut cap plat que no m'hagi agradat. A les fotos podreu veure les croquetes de bolets i de pollastre de pagès, els llagostins "al ajillo", l'amanida d'espinacs, alvocat, xampinyons i bacó; l'amanida russa, i el rigattoni de la iaia.PlatzBcn, The Patio, Seventy Hotel, Hotel Seventy, Restaurant The Patio, Eixample, Terrassa, Cuina mediterrània, Restaurant Barcelona, Tapes, Tapas, Tapeo, Terrassa interior

En resum, un lloc molt agradable al centre de Barcelona on menjar bé, relaxar-vos, gaudir de l'entorn i l'acompanyia i, si us hi animeu, d'un còctel per posar-hi la cirereta a la visita.

Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Absolutament. Desenfadat i agradable, amb un preu moderat. Un lloc a tenir en compte a Barcelona.

Un lloc per tornar-hi? Sense cap dubte. A més, si vols descobrir a la parella, als amics o a la família llocs "nous" que en uns anys ja seran icònics, és la teva oportunitat.

El millor? La combinació d'entorn, menjar i ambient. 

El pitjor? No tenen reservia on-line, perquè les reserves a la seva web són per allotjar-se a l'hotel. S'ha de fer telefònicament.

FITXA TÈCNICA
Nom: The Patio.
Adreça: Còrsega, 344-352.                                                                                                                   Reserves: 930.121.270                                                                                                                           Web: seventybarcelona.com                                                                                                                Preu: €€
Valoración global: 8/10

Comentarios