Ir al contenido principal

Far Nomo - Llafranc (Girona)

Si sou amants del sushi segur que coneixeu la cadena Nomo ... i si sou seguidores de PlatzBcn probablement ja vau llegir el nostre post sobre Nomo Sarrià. No obstant, la proposta que us portem avui és una d'aquelles joies que no us podeu deixar perdre: el Far Nomo.

He de confessar que aquesta que us descriuré no és la meva primera visita a Far Nomo i que cap de les vegades que hi he estat era per casualitat, sinó que he recorregut uns quants quilòmetres per anar-hi expressament a dinar. I de la mateixa manera us diré que sempre ha valgut la pena, i he marxat amb ganes de tornar-hi.

El Far Nomo, com el seu nom indica, està situat als peus d'un far, el Far de Sant Sebastià, que contempla majestuós la Costa Brava. I aquesta mateixa experiència és la que podreu gaudir vosaltres des de la vostra taula perquè les taules exteriors del restaurant us regalaran unes vistes increíbles. El local interior també és molt agradable i acollidor, amb motius marins, per si ho preferiu, però jo sóc molt de terrasses, i si tenen unes vistes com aquestes, ni m'ho penso.

Igual com passa a Nomo Gràcia, no haureu de fer memòria per recordar els plats que voleu demanar perquè podreu jugar al que jo anomeno el "Bingo de plats". Un curiós i divertit sistema que requereix que aneu col·locant imans a la capseta metàl·lica que té els números dels plats. I si en voleu dos, hi enganxeu dos imans al mateix número. Aquí us deixo la meva tria (per a tres persones).

Els plats de la carta són, la majoria, els mateixos que a la resta de restaurants Nomo, però hi ha algun plat diferent. Com que teniu disponible el PDF a la seva web no m'entretindré en detallar-los i em permetré el luxe de fer-vos recomanacions: les gyozes de llagostins i verdures ... exquisides; els minitacos de tàrtar de tonyina i de tàrtar de salmó, frescos, boníssims i divertits; el tataki de tonyina amb crema d'alvocat, que no pot faltar; la pota de pop a la brasa amb mochis de patata i mahonesa picant que realment té gust de brasa i té un sabor i una textura espectaculars; la tempura de llagostins, que també és un must; i, òbviament, sushi!! Depèn de si sou més de gustos clàssics o originals, de si sou de picant o en fugiu, de si busqueu opció vegetariana o no, teniu on triar i remenar, i segur que trobareu una opció que us seduïrà. Hosomakis, uramakis, futomakis, nigiris, sashimi ... jo he de reconèixer que tinc debilitat pel nigiri de brie flamejat amb mel i nous ... Ooohh!! Aquest àpat exquisit el vaig regar amb una copa de vi blanc "Hidenori". Un DO Empordà, com no podia ser d'una altra manera, barreja de Chardonnay i Sauvignon, que us recomano.


I sí, sé que és complicat, amb la varietat que tenim davant, poder controlar la gana per arribar amb un foradet per les postres, però us recomano que ho feu. A la meva primera visita a Far Nomo vaig descobrir el gelat de taro i va ser amor a primera cullerada. Des de llavors li faig el salt al gelat de vainilla quan demano coulant!! I parlant de coulant (que tristament han tret de la carta) si sou amants de la xocolata no podeu deixar de demanar el "100% xocolata": pastís cobert de xocolata, amb pà de pessic de xocolata i crumble de xocolata ... Brutal!!

No vull acabar sense destacar la professionalitat i l'amabilitat de tot el personal del restaurant. Fan que et sentis molt còmode, molt especial i molt privilegiat.

Bon profit i gaudiu dels Platz!!

LES PREGUNTES BÀSIQUES
Recomanable? Sí, molt. Per l'ambient, per les vistes, pel menjar ... un lloc molt especial. 

Un lloc per tornar-hi? Sense cap dubte. A més, a diferència d'altres restaurants de la costa, està obert tot l'any.

El millor? Combinar un menjar espectacular amb unes vistes dignes de catàleg. I la facilitat per aparcar. Si no trobeu lloc davant, just a sobre hi ha una esplanada on podreu deixar el cotxe sense cost.

El pitjor? Tot i que no és habitual, en ocasions coincideixes amb taules que fan una mica de xibarri (sigui perquè no moderen el volum de la veu, sigui perquè hi ha nens petits). No dubteu en demanar ajut al personal i segur que trobaran una solució per què pugueu gaudir de la visita.

FITXA TÈCNICA
Nom: Far Nomo.
Adreça: Passeig de Pau Casals 64, Llafranc, Girona.                                                                  Reserves: 972 301 521                                                                                                                           Web:https://gruponomo.com/ca/restaurante/far-nomo                                                      Preu: €€
Valoración global: 9.5/10

Comentarios